EXCLUSIV. Stenogramele care anunțau câștigătorul concursului organizat de Primăria Caransebeș

Reșița.ro a intrat în posesia stenogramelor care i-au determinat pe ofițerii Direcției Generale Anticorupție să pună sub semnul întrebării corectitudinea desfășurării concursului organizat ieri la sediul Primăriei Caransebeș. Și să acționeze în consecință.

Stenogramele conțin discuții ce au avut loc între Pavel Juca și fosta sa soție, Mărioara Juca, din care reiese că cel dintâi era sigur că postul de șef al Serviciului Piața Gugulanilor, scos la concurs de Primăria Caransebeș, va fi al lui.

Pavel Juca a lucrat în trecut în Primăria Reșița, la Serviciul Impozite și Taxe, de unde s-a transferat la Primăria Caransebeș. Mărioara Juca, fosta soție a lui Pavel, este angajată la Serviciul Public Piața Gugulanilor, unde o are șefă pe Luminița Verdeș, contracandidata lui Pavel Juca la concursul care a avut ieri proba scrisă, întreruptă însă de polițiștii DGA.

Redăm mai jos una dintre stenograme, conținând un schimb de replici între Pavel Juca și fosta sa soție, Mărioara.

JP: ”Niciodată să nu mai vorbești de mine!”

JP: ”Ști ce probleme ai la piață, o să dispun verificarea ta în ultimii 5 ani… să văd cine te mai scoate pe tine și pe știi tu cine… o să ai de ras de o să te saturi…”

JM: ”Dar cine ești tu să mă verifici?”

JP: ”O să vezi după concurs”

JM: ”Da mulțumesc”

JM: ”Ce ai să îmi faci”

JM: ”Ce iai făcut lui Stepanescu îi faci și lui Felix”.

Întreaga discuție a fost arătată primarului Felix Borcean, luni, 24 februarie, cu o zi înaintea concursului, de către avocatul Mărioarei Juca, Cosmin Bolosin, care l-a sesizat astfel pe edil în legătură cu dovezile pe care clienta sa le are cu privire la fraudarea concursului. Ziarul resita.ro va publica în zilele următoare și celelalte conversații pe care s-a bazat DGA când a deschis acest dosar care în prezent are șase suspecți.

CITEȘTE continuarea aici.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite