Suntem prezenți și pe

Sport

Fotbaliştii rosso-neri au intrat în cantonament. 23 de jucători se află sub comanda lui Alex Pelici

Publicat cu

în

După o scurtă perioadă dedicată testelor medicale şi unei uşoare reacomodări la efort, lotul echipei de fotbal CSM Reşiţa a intrat ieri într-un cantonament de zece zile la baza sportivă proprie.

Rosso-nerii se pregătesc sub comanda antrenorului Alex Pelici, care a cooptat în lot şi câţiva juniori din pepiniera reşiţeană. Cristian Bobar, şeful grupării sportive din Valea Domanului, speră ca măcar câţiva dintre juniorii Reşiţei să-l convingă pe antrenor.

„Va fi efectuat un program de pregătire cu două antrenamente pe zi, dimineaţa şi după-amiaza. Dimineaţa, pregătirea va avea loc pe sintetic, iar cele mai multe dintre antrenamentele de după-amiază vor fi efectuate la Stadionul Gloria. Au intrat în cantonament 23 de jucători, dintre care 6 sunt juniori de la centrul nostru. Credem noi că sunt juniori de perspectivă, sper să se impună şi să rămână în lotul echipei mari. Mingea este la ei şi totul depinde doar de ei în momentul de faţă. Ne dorim mult să-i forţăm, ca să spun aşa, să se menţină în lotul mare, dar depinde foarte mult de munca lor. Va fi un program destul de greu, din câte mi-a spus Alex Pelici, vor fi şi două meciuri amicale în perioada cantonamentului, sperăm să nu intervină alte probleme care să ne încurce. Astăzi (ieri, n.r.) a ajuns la club şi Acka, şi-a făcut în această dimineaţă testul COVID, aşteptăm rezultatul. Sperăm ca Matulevicius să ajungă miercuri (8 iulie, n.r.), i s-au anulat mai multe zboruri până acum. În rest, lotul e complet. Avem un lot, spun eu, bine cristalizat până la ora actuală. Probabil vom mai face unul-două transferuri, dar cred că suntem destul de bine acoperiţi pe posturi; foarte mult contează cum vor răspunde la antrenamente juniorii noştri, pentru că nu am mai dorit să aducem din altă parte juniori născuţi în 2002 şi 2003″, a precizat Cristian Bobar.

Lotul de jucători care a intrat ieri în cantonament are următoarea componenţă: Cristian Zimmermann, Luis Spînu (2003), Andrei Dumitraş, Alin Dudea, Bogdan Szijj, Daniel Vădrariu, Bruno Vasiu, Caius Lungu, Robert Dalea (2002), Sergiu Rimovecz (2003), Laurenţiu Breşneni, Cristian Danci, Laurenţiu Buş, Alin Ţegle, Vlad Chera, Ionuţ Găman (2003), Denis Jivan (2002), Victoraş Astafei, Daniel Ene, Emanuel Dat, Cătălin Bagherea (2002) şi Gabriel Dodoi. Se vor mai alătura lotului în perioada următoare Lorenzo Acka şi Deivydas Matulevicius. CSM Reşiţa continuă discuţiile cu portarul Alberto Cobrea, pe care oficialii reşiţeni speră să-l poată păstra în lot. În perioada cantonamentului, rosso-nerii vor juca şi două meciuri amicale, cu Voinţa Lupac, pe 15 iulie, şi Şoimii Lipova, în data de 18 iulie.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitateo oră în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile3 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate4 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate5 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație6 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate10 ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate13 ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică14 ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sporto zi în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turismo zi în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite