Igiena, în prim-plan! Peste 6.500 de cărășeni au primit produsele gratuite de îngrijire

Peste 6.500 de cărășeni cu situație materială precară au primit din partea statului produse de igienă prin Programul Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD, program al Uniunii Europene derulat de Guvernul României prin Ministerul Fondurilor Europene și instituțiile prefectului.

În perioada 19 iunie – 2 iulie, în Caraș-Severin au fost distribuite produse de igienă către 6.505 beneficiari, persoane singure cărora le este stabilit prin dispoziţie scrisă a primarului dreptul la un venit minim garantat, familii beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei. Numărul de pachete nu este deloc neglijabil, așa că prefectul Cristian Gâfu a dispus deplasarea unor echipe mixte de verificare la fața locului pe tot parcursul distribuției produselor de igienă, cu atât mai mult cu cât în perioada următoare vor mai fi împărțite colete altor 6.120 de beneficiari.

Numărul total de pachete recepționate la nivel de județ a fost de 12.625 de pachete și acestea constă în pastă de dinți, detergent, săpun lichid, periuțe de dinți etc.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite