UPDATE. Fotbaliștii rosso-neri, patru victorii și o înfrângere în meciurile de pregătire

Jucătorii antrenați de Alin Minteuan au încheiat seria partidelor de pregătire cu un bilanț pozitiv: patru victorii și un singur eșec.

Înfrângerea s-a produs în ultimul meci amical, disputat ieri, la Drobeta-Turnu Severin, în fața liderului ligii secunde, FC U Craiova 1948. A fost 2-1 pentru oltenii pregătiți de Ovidiu Stângă, după o primă repriză câștigată de rosso-neri, prin reușita noii achiziții Sălcianu (la al doilea gol pentru roș-negri). În partea a doua a jocului, Minteuan a trimis în teren și câțiva juniori, încercând astfel să-și facă o idee mai clară în privința băncii de rezerve.

La capătul a două săptămâni de cantonament, tehnicianul principal al echipei reșițene a declarat că obiectivul grupării din Valea Domanului se va contura mai exact după disputarea primului meci oficial. „După partida din deplasare, de la Csikszereda (din 20 februarie, n.r.), vom trage linie și astfel vom vedea ce obiectiv ne stabilim. Ținând cont de situația din clasament, acesta ar trebui să fie evitarea de la retrogradare, dar să vedem…”, a declarat Minteuan, care, evident, și-ar dori mai mult. CSM Reșița a urcat în clasament după venirea antrenorului clujean, se află acum pe locul 14, la opt poziții și cinci puncte distanță de zona play-off, însă până la încheierea sezonului regulat mai sunt de jucat doar șase etape.

În partidele din perioada de pregătire, reșițenii au înregistrat următoarele rezultate: 3-1 cu ASU Politehnica Timișoara, 2-1 cu CSM Deva, 3-0 cu Progresul Ezeriș, 2-1 cu Ripensia Timișoara, 1-2 cu FCU Craiova.

UPDATE, 13 februarie, ora 16.30

Roș-negrii au disputat azi încă un meci de pregătire: CSM Reșița – Ripensia Timișoara 2-2. Echipa lui Minteuan a deschis scorul prin Buș, din penalty (min 46), și s-a desprins la 2-0 prin reușita lui Dulca (min. 56). Timișorenii au egalat prin golurile reușite de Lalic și Sokovic.

Foto: Miruna Mihancea

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite