Suntem prezenți și pe

Sport

UPDATE. Fotbaliștii rosso-neri, patru victorii și o înfrângere în meciurile de pregătire

Publicat cu

în

Jucătorii antrenați de Alin Minteuan au încheiat seria partidelor de pregătire cu un bilanț pozitiv: patru victorii și un singur eșec.

Înfrângerea s-a produs în ultimul meci amical, disputat ieri, la Drobeta-Turnu Severin, în fața liderului ligii secunde, FC U Craiova 1948. A fost 2-1 pentru oltenii pregătiți de Ovidiu Stângă, după o primă repriză câștigată de rosso-neri, prin reușita noii achiziții Sălcianu (la al doilea gol pentru roș-negri). În partea a doua a jocului, Minteuan a trimis în teren și câțiva juniori, încercând astfel să-și facă o idee mai clară în privința băncii de rezerve.

La capătul a două săptămâni de cantonament, tehnicianul principal al echipei reșițene a declarat că obiectivul grupării din Valea Domanului se va contura mai exact după disputarea primului meci oficial. „După partida din deplasare, de la Csikszereda (din 20 februarie, n.r.), vom trage linie și astfel vom vedea ce obiectiv ne stabilim. Ținând cont de situația din clasament, acesta ar trebui să fie evitarea de la retrogradare, dar să vedem…”, a declarat Minteuan, care, evident, și-ar dori mai mult. CSM Reșița a urcat în clasament după venirea antrenorului clujean, se află acum pe locul 14, la opt poziții și cinci puncte distanță de zona play-off, însă până la încheierea sezonului regulat mai sunt de jucat doar șase etape.

În partidele din perioada de pregătire, reșițenii au înregistrat următoarele rezultate: 3-1 cu ASU Politehnica Timișoara, 2-1 cu CSM Deva, 3-0 cu Progresul Ezeriș, 2-1 cu Ripensia Timișoara, 1-2 cu FCU Craiova.

UPDATE, 13 februarie, ora 16.30

Roș-negrii au disputat azi încă un meci de pregătire: CSM Reșița – Ripensia Timișoara 2-2. Echipa lui Minteuan a deschis scorul prin Buș, din penalty (min 46), și s-a desprins la 2-0 prin reușita lui Dulca (min. 56). Timișorenii au egalat prin golurile reușite de Lalic și Sokovic.

Foto: Miruna Mihancea

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație2 ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație4 ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Social10 ore în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitate13 ore în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrație17 ore în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Actualitateo zi în urmă

Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

Sănătateo zi în urmă

SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

Educațieo zi în urmă

Puțin peste 300 de dascăli din Caraș-Severin au spus DA vaccinării anti-COVID-19 în etapa prioritară, care a început azi!

Actualitate2 zile în urmă

Surprize pregătite de Primăria Reșița în ziua de Dragobete

Administrație2 zile în urmă

Mamografii gratuite. Consiliul Județean Caraș-Severin se implică în lupta împotriva cancerului

Cele mai citite