Furt de peste jumătate de milion de lei dintr-un apartament din Reșița

 

Polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați de către o femeie din Reșița despre faptul că apartamentul mătușii sale a fost spart și este posibil să îi fi fost sustrase bunuri din interior.

 

Echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Reșița s-a deplasat la fața locului, stabilind că ieri, între orele 08.00-11.30, persoane necunoscute au forțat ușa de acces în locuința unei persoane în vârstă de 66 de ani, iar dintr-o cameră a imobilului ar fi sustras peste 500.000 de lei.

 

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Municipiului Reșița, în cursul zilei de ieri, au fost identificați doi bărbați de 24 și 26 de ani, din Reșița, bănuiți de comiterea faptei, unul dintre aceștia fiind depistat în trafic în județul Timiș, cu sprijinul colegilor de la Poliția Orașului Gătaia.

 

Față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

De asemenea, în continuarea cercetărilor, în cursul zilei de astăzi au fost puse în executare 4 mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Reșița, iar în cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, recuperării prejudiciului și tragerii la răspundere penală a celor vinovați.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite