GAL-ul, în acțiune la Reșița!

În sala de ședințe a Consiliului Local Reșița a avut loc joi, 20 februarie 2020, întâlnirea de lucru dintre Grupul de Acțiune Locală (GAL) și părțile interesate să aplice pentru proiectele din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală, selectată la finanțare în cadrul Programului Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020.

Au participat 40 de persoane, reprezentante ale unor ONG-uri, SRL-uri sau instituții publice din Reșița și Caransebeș.

Cu această ocazie, au fost supuse spre dezbatere următoarele teme: 1. Prezentarea Ghidului Solicitantului pentru apeluri de fișe de proiect lansate de Asociația GAL Reșița. Condiții specifice în cadrul apelului de fișe de proiect POCU/GAL REȘIȚA/ 2020/5/1/INTEGRARE; 2. Prezentarea domeniilor de interes, din punct de vedere al Strategiei de Dezvoltare Locală, și a specificului activităților eligibile; 3. Discuții privind stabilirea unor posibile parteneriate, în vederea depunerii unor fișe de proiect, cu ocazia apelurilor lansate de Asociația GAL Reșița; 4. Diverse.

Participanții și-au manifestat interesul de a folosi expertiza pe care o au, în diferite domenii, în vederea implementării Strategiei de Dezvoltare Locală Reșița. Cu acest scop, în perioada următoare, vor avea loc noi întâlniri pentru definirea parteneriatelor și a domeniilor de care aceștia sunt interesați, avându-se în vedere, în primul rând, atingerea țintelor indicatorilor relevanți, aferenți POCU, asumați prin Strategia de Dezvoltare Locală.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite