Gelozia face victime la Armeniș

 

Crimă pasională în satul Sub Marginea, din comuna Armeniș! Nenorocirea s-a petrecut vineri noaptea, omorul fiind anunțat la Poliția Caransebeș.

 

Ajunși la fața locului, în satul Sub Marginea, oamenii legii au constatat că pe marginea carosabilului zăcea un cadavru, lângă acesta aflându-se doi bărbați. Polițiștii au anunțat procurorii criminaliști, aceștia preluând cazul pentru investigații.

 

Potrivit Biroului de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, procurorii din cadrul Secţiei de urmărire penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au efectuat acte de urmărire penală în cauza penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Astfel, procurorii au constatat că în data de 09.12.2022, în jurul orei 23,30, pe raza localităţii Sub Marginea, comuna Armeniș, între S.S.M. şi V.N. s-a iscat un scandal pe fondul geloziei şi consumului de alcool, V.N. luând un cuţit şi înjunghiindu-l pe S.S.M. în zona inimii. Ulterior victima, un bărbat în vârstă de 46 de ani, s-a deplasat în exteriorul imobilului, loc în care a fost identificat decedat de către o altă persoană, H.V.

 

„În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale, dispunându-se de asemenea măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, formulându-se totodată şi propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile faţă de inculpatul V.N.”, transmit procurorii cărășeni. Suspectul de crimă locuiește în satul Sub Marginea și are 52 de ani.

 

Oamenii legii fac precizarea că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal şi care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available