Handbalul reşiţean are din nou o reprezentantă la lotul naţional! Slageana Radosavlevici, inclusă în lotul cadetelor de top ale României

Handbalul juvenil din Reşiţa are din nou o reprezentantă la un lot naţional. Slageana Radosavlevici, o sportivă a Liceului Teoretic „Traian Vuia” participă la stagiul de pregătire pe care cele mai bune cadete ale României îl desfăşoară în aceste zile la Râmnicu Vâlcea. Convocarea ei nu este o surpriză pentru profesoara Lucia Moruţ, care are doar cuvinte de laudă pentru eleva sa.
„Slageana Radosavlevici este o sportivă născută în 2006, o handbalistă foarte bună, foarte talentată şi muncitoare. Nu pot vorbi despre ea decât la superlativ, este o sportivă deosebită. Acum este convocată datorită vârstei la lotul de cadete, dar se va auzi de această fetiţă, peste ani de zile, chiar la loturile de tineret sau de senioare. Am foarte mare încredere în ea, este un copil muncitor. Convocarea ei este o mare bucurie pentru mine ca profesor, pentru că, şi la băieţi şi la fetiţe, am putut să dau lotului naţional sportivi de la «Traian Vuia » antrenaţi de mine. Îi mulţumesc foarte mult doamnei Steluţa Luca, pentru că se ocupă de aceşti copii, la nivel de juniori. În ceea ce priveşte această convocare, ea înseamnă foarte mult, mai ales în această perioadă grea. Slageana a trebuit să facă testul COVID, care a fost negativ. M-am bucurat foarte mult, pentru că am înţeles că trei sportive convocate de la Baia Mare au fost testate pozitiv, astfel că nicio jucătoare de la Baia Mare nu poate participa”, a declarat profesoara Lucia Moruţ.
De remarcat că la stagiul de la Râmnicu Vâlcea a fost convocată şi o altă handbalistă de perspectivă din Caraş-Severin: Maria Soroceanu, handbalistă antrenată de profesorul Toma Drăgoiu la ACS Băile Herculane. Pregătirea sportivelor din lotul naţional de cadete se desfăşoară în perioada 21-28 noiembrie.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite