Împreună pentru siguranța copiilor noștri – eveniment dedicat copiilor de ziua lor de polițiștii cărășeni

 

1 Iunie va fi sărbătorit cum se cuvine de structurile MAI din Caraș-Severin. Copiii din Reșița sunt invitați să se alăture distracției în Parcul Copiilor de la Intim.

 

De Ziua Internațională a Copilului, structurile Ministerului Afacerilor Interne din județul Caraș-Severin – Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic”, sub coordonarea Instituției Prefectului, împreună cu partenerii instituționali Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, Centrul de Tineret Moniom și Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte invită toți copiii și tinerii, însoțiți de părinți, bunici, profesori, prieteni, în parcul Intim din Reșița (Bd. Muncii), începând cu ora 10.00, să se alăture evenimentului.

 

„Pentru că cei mici sunt vedetele evenimentului, avem pregătite multe surprize pentru ei: jocuri, concursuri cu premii, concursuri de desen și pictură, expoziții de tehnică și mijloace din dotarea MAI, demonstrații și trasee aplicative, lecții de prim-ajutor, tiroliană și face painting, înghețată, dulciuri și multă voie-bună. Vă așteptăm cu drag alături de noi!”, transmit oficialii IPJ Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available