Liceele din Reșița și Universitatea Babeș-Bolyai își prezintă oferta educațională în Centrul Civic al municipiului [FOTO]

 

Astăzi, a început, la Reșița, Târgul ofertelor educaționale. Evenimentul a adus față în față, într-un cadru informal și dinamic, studenți, liceeni, elevi de gimnaziu și cadre didactice din municipiu.

 

Sute de elevi de la toate liceele din Reșița, dar și de la școlile gimnaziale din municipiu, precum și studenți de la Centrul Universitar UBB au animat, astăzi la prânz, Centrul Civic al municipiului. Aici s-a desfășurat Târgul ofertelor educaționale, unde fiecare liceu – Colegiul Național „Traian Lalescu”, Colegiul Național „Mircea Eliade”, Colegiul Național „Diaconovici Tietz”, Liceul Teoretic „Traian Vuia”, Liceul de Arte „Sabin Păuța”, Colegiul Economic al Banatului Montan și Colegiul Tehnic – și Centrul Universitar UBB a avut câte un stand de prezentare a ofertei educațională pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a.

 

Tinerii interesați sunt așteptați în Centrul Civic al Reșiței și mâine, în intervalul orar 11.00 – 14.00, pentru afla tot ce trebuie să știe despre forma de învățământ ce li se potrivește pentru următoarea etapă din viața lor.

 

Evenimentul se înscrie în cadrul proiectului „Reșița modernă” derulat de Primăria Reșița, având ca parteneri Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraș-Severin și unitățile de învățământ din municipiu.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available