În atenția cetățenilor din Măureni și Șoșdea

Lucrările edilitare din comuna Măureni continuă și acum, în preajma sărbătoririi Crăciunului. Primăria anunță că toaletarea vegetației impune întreruperea furnizării energiei electrice atât în Măureni, cât și în satul aparținător Șoșdea.

Primarul Brian Filimon își anunță consătenii că marți, 15 decembrie, și miercuri, 16 decembrie, se vor efectua lucrări de toaletare a vegetației în Măureni, respectiv în Șoșdea. Și că întreruperile de curent necesare vor duce la sistarea temporară, miercuri, a furnizării apei potabile în cele două localități.

„Vă aducem la cunoștință faptul că în data de 15.12.2020, între orele 09:00 și 17:00, în localitatea Măureni va fi întreruptă energia electrică în vederea efectuării procesului de toaletare vegetație aflată pe linia de curent. Tot în acest scop va fi întrerupt curentul electric în satul Șoșdea în data de 16.12.2020, în intervalul orar 09:00 – 17:00, tot în această zi va fi întreruptă și alimentarea cu apă a comunei noastre din cauza lipsei de energie electrică în Șoșdea.
Vă mulțumim pentru înțelegere!”, este anunțul făcut de edilul comunei Măureni, Brian Filimon.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite