Tipuri de ghete pentru bărbați și de ce trebuie să ai mai multe perechi

Să te îmbraci bine în ultimele luni ale anului este mai complicat (din cauza frigului), dar ghetele foarte cool te pot scuti de frig și, în același timp, te fac să arăți mereu senzațional.

Picioarele reci vin să ne tortureze toamna și rămân acolo până vine primăvara, așa că este important să alegeți încălțămintea corectă pentru a trece iarna și a nu vă simți incomod. În plus, e greu să te concentrezi când picioarele se simt ca niște sloiuri de gheață.

Ghete bărbați – descoperă oferte noi

Care este cea mai bună opțiune? Ghetele! Și o singură pereche nu sunt suficiente. La fel ca adidașii și pantofii, există diferite tipuri de ghete de iarnă care arată bine cu diferite piese vestimentare, iar un bărbat inteligent știe că acesta este un articol în care merită să investim puțin (pentru că iarna nu va înceta niciodată să existe și o pereche bună de ghete te poate ține mulți ani).

Inițial, ghetele erau create pentru muncă, drumeții și pentru soldații în război, erau piese funcționale care protejau picioarele de vremea rece și neplăcută, dar acum sunt piese de bază și în moda masculină, care pot fi purtate peste tot și combinate cu tot felul de look-uri, de la un costum la o ținută relaxată cu blugi și hanorace, și asta pentru că, construind ceva funcțional, au făcut și ceva care arată minunat.

Ghete bărbați: oferte zilei eMAG

Ghetele de iarnă de bază pe care să le combinați cu orice (și pe care veți dori să le purtați pe tot parcursul anului, chiar dacă este cald).

  1. Ghete Chelsea

Aceste ghete sunt neutre, în sensul că pot arăta cu adevărat bine cu orice outfit, sunt una dintre cele mai versatile ghete care există și pot fi la fel de elegante sau casual pe cât doriți, cu un costum, blugi, jachete de piele sau geci de iarnă. În afară de asta, există ghete Chelsea din piele de căprioară (care este mai delicată) sau din piele normală.

Aceste ghete au fost preferatele lui Bob Dylan și ale membrilor trupei Rolling Stones, plus că sunt atemporale și continuă să apară în colecțiile de toamnă și iarnă ale celor mai buni designeri.

  1. Work Boots

David Beckham le iubește și ai nevoie de ele, ghetele Working Boots au venit pe lume cu multe decenii în urmă și au devenit rapid cele mai folosite din lume și nu doar pentru muncă. În general, sunt realizate din materiale impermeabile, glezne căptușite, tălpi cu aderență ridicată și căptușeli confortabile.

Cea mai iconică este gheata galbenă Timberland, Red Wing, al cărei design a rămas aproape exact la fel de la prima sa versiune. Aceste ghete au fost purtate de Kanye West, Justin Bieber și mulți alți rapperi și sunt ideale pentru un aspect în stilul „tăietorului de lemne”. Pe vremuri, în România, acest tip de ghete erau vedetele fabricii Clujana și aproape fiecare român avea sau își dorea o pereche.

  1. Ghete de luptă

Aceste ghete își au originile în lumea militară, deci au un design dantelat înalt. Aceste ghete sunt de obicei purtate cu un look în stil militar, deși arată foarte bine și cu blugi sau cu alt tip de pantaloni.

Click pentru ghete de bărbați

Vrei mai multe referințe? Ryan Gosling poartă unele în Blade Runner 2049, asociate cu una dintre cele mai tari jachete realizate vreodată (care a fost făcută și fără produse de origine animală).

  1. Ghete Brogue

Brogues sunt o versiune mai elegantă a ghetelor clasice de drumeție (acele cizme din piele care erau folosite de alpiniștii „de altădată”). Aceste ghete pot fi purtate cu aceleași ținute pe care le-ați purta cu broguri (inclusiv costume groase din lână), pantaloni și pulovere și, de asemenea, arată bine cu jachete căptușite, blugi, tweed și catifele.

  1. Ghete Jodhpur

Aceste ghete sunt similare cu Chelsea, cu diferența că au o centură mică ceea ce îi conferă un stil britanic. Aceste ghete sunt inspirate de echitație și arată bine cu pantaloni slim fit și blugi (cu tiv în partea de jos a piciorului). Catarama este un mic detaliu care dă o notă mai interesantă aspectului.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite