În Caraș-Severin, 500 de ieșiri din izolare la domiciliu. Dar și 400 de noi intrări!

În Caraș-Severin se află în izolare la domiciliu, în momentul  de față, 3.908 persoane, iar în carantină, 6 persoane. Măsurile sunt luate pentru a preveni posibilitatea răspândirii virusului în comunitate de către cei care vin de peste hotare, din țări cu multe cazuri COVID-19. În Caraș-Severin, de 20 de zile nu a mai fost raportat niciun caz nou.

Potrivit datelor furnizate de DSP Caraș-Severin, în ultimele 24 de ore, 503 cărășeni au ieșit din izolare la domiciliu după expirarea celor 14 zile impuse de legislația în vigoare. Alte aproape 400 de persoane au intrat în izolare, astfel încât numărul celor care nu pot părăsi domiciliu a ajuns la 3.908. În carantină instiuționalizată mai sunt 6 persoane, cu 4 mai puține decât ieri.

CITEȘTE ȘI: Caraș-Severinul a scăpat de COVID-19. Ultimul pacient, o femeie de 73 de ani, a fost externat în această după-amiază

În ceea ce privește evoluția cazurilor de COVID-19, în ultimele 24 de ore în Caraș-Severin nu a fost confirmat niciun caz nou de infectare cu coronavirus, numărul total rămânând 112. La nivel național, în schimb, se înregistrează, iarăși, o creștere a cazurilor noi. Astăzi au fost raportate 237 de noi cazuri de îmbolnăvire, astfel încât bilanțul total a ajuns la 21.182 de persoane infectate cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.283 au fost declarate vindecate și externate, iar 1.369 au decedat, dintre care 9 în ultimele 24 de ore.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available