Suntem prezenți și pe

Actualitate

În Caraș-Severin, 52 de persoane sunt în carantină și peste 300, izolate la domiciliu

Publicat cu

în

Potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, peste 100 de cărășeni au ieșit din izolarea la domiciliu, în timp ce alți peste 100 au intrat în izolare, iar două persoane au fost plasate în carantină, după ce au revenit în țară din zone de risc.

„În această dimineață, în Caraș-Severin sunt 309 persoane în autoizolare la domiciliu, 104 persoane care au părăsit autoizolarea și 52 în carantină. Paturi disponibile în centrele de carantină sunt, acum, 502 din care 52 ocupate și 450 disponibile. În continuare, rămân cinci cazuri confirmate”, informează Daniel Botgros, purtătorul de cuvânt al DSP Caraș-Severin.

Este important de știut faptul că persoanele care ies din izolare trebuie să se prezinte la epidemiolog, spune reprezentantul DSP, pentru a li se elibera o adeverință. O pot obține doar din Reșița, de la Compartimentul de epidemiologie din cadrul DSP Caraș-Severin, situat în incinta fostei policlinici (foto), la etajul 4. Adeverinţa este necesară şi pentru dovada concediului medical.

Persoanele aflate în izolare la domiciliu sau în carantină au la dispoziție numărul de telefon 0255-211.213, număr cu tarif normal, apelabil din orice rețea, unde pot face sesizări legate de starea medicală sau alte urgențe. Autoritățile fac un apel către toți cetățenii ca acest număr de telefon să fie folosit doar pentru situații care necesită intervenție de specialitate.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate10 ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile11 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate12 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate14 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație15 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate19 ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate22 de ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică23 de ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sport2 zile în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turism2 zile în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite