IN MEMORIAM. La un an de la primul deces înregistrat în Caraș-Severin din cauza coronavirusului… [FOTO]

La Reșița, în această seară au fost stinse luminile în Centrul Civic și au fost aprinse candele și lumânări în memoria celor care, în ultimul an, au fost răpuși de coronavirus.

La inițiativa medicului oftalmolog Felicia Quint, președinte Zona 2 vest a Districtului 124 România Clubul Lions Onix, și a președintelui Forumului Democratic al Germanilor din Caraș-Severin, Erwin Țigla, la Reșița au fost comemorate, astăzi, victimele pandemie de COVID-19. Data de 2 aprilie nu a fost aleasă întâmplător, astăzi împlinindu-se un an de la primul deces înregistrat în Caraș-Severin din cauza coronavirusului.

Pe parcursul întregii zile, în bisericile din Reșița au fost oficiate slujbe de pomenire a celor trecuți în veșnicie din cauza virusului necruțător. Iar la ora 21.00, preț de câteva minute, în Centrul Civic al municipiului a fost oprit, în mod simbolic, iluminatul public și piața centrală a fost luminată doar de candelele aprinse de membrii cluburilor Lions pentru sufletele celor care au pierdut lupta cu COVID-19.

Sursă foto: FB Lions Onix Reșița

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available