În preajma sărbătorilor pascale, „acțiuni de control comune pe tot lanțul alimentar”

Unitățile care comercializează produse alimentare vor fi controlate, în preajma sărbătorilor pascale, în baza unui plan unitar convenit de cele două autorități naționale care au ca principal obiectiv protecția consumatorilor. 

Decizia a fost luată astăzi, 10 martie, ca urmare a discuțiilor ce au avut loc între reprezentanții Autorității Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) și cei ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

„Președintele ANSVSA dr. Chioveanu Robert a avut în cursul zilei de astăzi o întâlnire de lucru cu președintele ANPC Claudiu Dolot, pentru a discuta despre protocolul de coloborare între ANSVSA și ANPC, în vederea efectuării unor acțiuni de control comune pe tot lanțul alimentar, ce se vor desfășura în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale. La discuții au participat dr. Ponea Mihai – Director General Siguranța Alimentelor ANSVSA și Paul Anghel – Director General în cadrul ANPC”, se arată într-un comunicat de presă transmis de ANSVSA.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available