Încă 3 cărășeni au câștigat lupta cu COVID-19. Doar 17 mai sunt sub tratament în spitale

În ultimele 24 de ore, în Caraș-Severin nu s-a înregistrat niciun caz nou de infectare cu coronavirus. Bilanțul îmbolnăvirilor rămâne la 110.

Potrivit raportării făcute astăzi de DSP Caraș-Severin, încă 3 cărășeni diagnosticați cu COVID-19 au fost declarați vindecați și, în consecință, externați, în ultimele 24 de ore. Aceștia au stat sub tratament la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, unitate medicală în care, de la începutul pandemiei, au fost tratați și vindecați, în total, 46 de pacienți infectați cu coronavirus. Alți 32 de pacienți au fost vindecați de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița, iar 8, la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara.

În momentul de față, mai sunt în spital 17 cărășeni diagnosticați cu COVID-19: 5 la Caransebeș, 10 la Reșița și 2 în alte județe.

Din nefericire, COVID-19 a făcut și victime în Caraș-Severin. De la începutul pandemiei, 6 cărășeni au fost răpuși de coronavirus. De asemenea, DSP raportează și un alt deces, al unei persoane confirmate cu coronavirus, dar care a murit din alte cauze noncovid.

DSP mai informează că, în prezent, în Caraș-Severin sunt 114 persoane izolate la domiciliu și 307 în carantină.

La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 267 cazuri noi de infectare cu coronavirus, numărul total ajungând, astăzi, la 16.704. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.574 au fost declarate vindecate și externate și 1.081 au decedat.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite