Suntem prezenți și pe

Sport

Încă două confirmări în lotul pregătit de Alex Pelici

Publicat cu

în

CSM Reşiţa își pune la punct lotul de jucători pentru viitorul sezon al Ligii a 2-a la fotbal. S-a convenit ca Dudea şi Dumitraş să facă parte în continuare din defensiva rosso-nerilor.

Alin Dudea şi Andrei Dumitraş vor continua colaborarea cu CSM Reşiţa. Prelungirea contractelor celor doi jucători defensivi a fost confirmată astăzi pe pagina de socializare a clubului reşiţean. Ambii fotbalişti s-au alăturat echipei în iarnă, atunci când gruparea din Valea Domanului a schimbat aproape jumătate de lot, pentru a putea ieşi din zona fierbinte a clasamentului ligii secunde.

În vârstă de 23 de ani, Alin Dudea aparţine de Dinamo şi a fost trimis la Reşiţa ca înlocuitor al lui Marco Ehmann, care s-a întors la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare. Mult mai experimentat este Andrei Dumitraş: la 32 de ani, acesta a evoluat la echipe puternice din campionatul intern. Ceahlăul Piatra-Neamţ, Steaua Bucureşti, CSU Craiova, Viitorul Constanţa, FC Botoşani şi Concordia Chiajna sunt formaţiile din CV-ul lui Dumitraş, care a jucat în 178 de meciuri de Liga I, reuşind să şi marcheze de patru ori.

Cei doi și-au prelungit acordurile cu Reșița pentru încă un sezon competiţional. Până acum, oficialii reşiţeni au mai prelungit contractele jucătorilor Laurențiu Buș, Laurențiu Breșneni şi Victoraș Astafei. La capitolul transferuri, CSM Reşiţa a anunţat deocamdată două noutăţi: atacantul Deivydas Matulevicius, un internaţional lituanian, și mijlocaşul Vlad Chera, care vine, ca şi antrenorul Alex Pelici, de la Ripensia Timişoara. Vlad revine practic în Valea Domanului, unde s-a format ca fotbalist în cadrul centrului de copii şi juniori.

Facebook Comments

Cele mai citite