Încă două confirmări în lotul pregătit de Alex Pelici

CSM Reşiţa își pune la punct lotul de jucători pentru viitorul sezon al Ligii a 2-a la fotbal. S-a convenit ca Dudea şi Dumitraş să facă parte în continuare din defensiva rosso-nerilor.

Alin Dudea şi Andrei Dumitraş vor continua colaborarea cu CSM Reşiţa. Prelungirea contractelor celor doi jucători defensivi a fost confirmată astăzi pe pagina de socializare a clubului reşiţean. Ambii fotbalişti s-au alăturat echipei în iarnă, atunci când gruparea din Valea Domanului a schimbat aproape jumătate de lot, pentru a putea ieşi din zona fierbinte a clasamentului ligii secunde.

În vârstă de 23 de ani, Alin Dudea aparţine de Dinamo şi a fost trimis la Reşiţa ca înlocuitor al lui Marco Ehmann, care s-a întors la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare. Mult mai experimentat este Andrei Dumitraş: la 32 de ani, acesta a evoluat la echipe puternice din campionatul intern. Ceahlăul Piatra-Neamţ, Steaua Bucureşti, CSU Craiova, Viitorul Constanţa, FC Botoşani şi Concordia Chiajna sunt formaţiile din CV-ul lui Dumitraş, care a jucat în 178 de meciuri de Liga I, reuşind să şi marcheze de patru ori.

Cei doi și-au prelungit acordurile cu Reșița pentru încă un sezon competiţional. Până acum, oficialii reşiţeni au mai prelungit contractele jucătorilor Laurențiu Buș, Laurențiu Breșneni şi Victoraș Astafei. La capitolul transferuri, CSM Reşiţa a anunţat deocamdată două noutăţi: atacantul Deivydas Matulevicius, un internaţional lituanian, și mijlocaşul Vlad Chera, care vine, ca şi antrenorul Alex Pelici, de la Ripensia Timişoara. Vlad revine practic în Valea Domanului, unde s-a format ca fotbalist în cadrul centrului de copii şi juniori.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite