Încă o licitație pentru locuri de parcare de domiciliu/reședință din municipiul Reșița

 

Primăria Reșița anunță că în perioada 1-15 septembrie 2021 se pot depune cereri pentru participarea la proxima licitație publică de atribuire a locurilor de parcare de domiciliu/reședință din oraș încă rămase neocupate. 

 

Municipalitatea reșițeană, prin Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat al Municipiului (DADPPM), organizează licitație publică pentru distribuirea locurilor de parcare rămase neocupate din Microraioanele I, II, III, IV, cartierul Govândari, precum și din alte zone ale orașului: Moroasa, Piaţa 1 Decembrie 1918, Lunca Pomostului, Piața Reșița Sud, str. Libertății, str. Independenței, str. Romanilor, cartier Valea Domanului. Persoanele care doresc să participe la licitație pot depune cererile în perioada 1-15 septembrie 2021, la Compartimentul Parcări cu Plată, cu sediul pe str. P. Maior nr. 2 (Bloc 800), et. 3, camera 3310.

 

„Posesorii autovehiculelor care utilizează parcarea de reședință și nu achită taxa de parcare aferentă vor fi sancționați contravențional cu amendă de la 200 lei la 500 lei, conform H.C.L. Nr. 185 din 26.05.2021, privind aprobarea Regulamentului pentru utilizarea parcărilor publice de reședință/domiciliu situate pe domeniului public al Municipiului Reșița.”, avertizează Liviu Marius Gârtoi, directorul executiv al DADPPM Reșița.

 

CITEȘTE ȘI: La Reșița, mașinile parcate neregulamentar pe trotuare, spații verzi și în alte locuri interzise vor fi ridicate. Regulamentul a fost aprobat în Consiliul Local

 

Amintim că persoanele care fac fals în declarația pe propria răspundere asupra faptului că nu dețin garaj în apropierea adresei unde se solicită loc de parcare intră sub incidența prevederilor art. 326 din Codul Penal. De asemenea, în cazul în care se constată că declarația pe proprie răspundere nu este corectă, potrivit HCL 185/2021, Compartimentul pentru administrarea parcărilor „poate declara vacante locurile de parcare, atât al persoanei care a dat spre folosință autovehiculul, cât și al persoanei care a luat în folosință autovehiculul, locuri de parcare care vor fi atribuite altor solicitanți, (…) fără returnarea costurilor abonamentelor”.

 

Persoanele interesate să participe la licitația pentru locurile de parcare de domiciliu/reședință pot obține informații suplimentare la numerele de telefon 0255/212483 și 0255/220546, interior 20.

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite