UPDATE. Încă trei jucători în lotul pregătit de Dan Alexa

 

Lotul cu care antrenorul Dan Alexa va încerca să-i readucă pe rosso-neri în liga secundă a fost completat cu încă trei jucători.

 

După ce a renunțat la 17 fotbaliști din lotul care a reușit contraperformanța retrogradării CSM Reșița în liga a treia și a anunțat transferarea la gruparea din Valea Domanului a șapte jucători, conducerea clubului a parafat ieri încă trei contracte. Unul dintre acestea înseamnă promovarea la echipa mare și la statutul de jucător profesionist a unui fotbalist în vârstă de 16 ani produs de centrul de juniori al CSM Reșița: Paul Mereu.

 

„CSM Reșița urează bun venit în Valea Domanului următorilor jucători: Călin Cristea – mijlocaș central în vârstă de 33 de ani, revenit în Valea Domanului după ce a reușit să promoveze în liga 1 cu FC Universitatea Craiova; Paul Mereu – portar (2005) produs din propria pepinieră care semnează primul său contract de jucător profesionist; Cătălin Andrei – fundaș central în vârstă de 22 de ani, venit de la Astra Giurgiu. Pe această cale le dorim mult succes în Valea Domanului.”, transmite conducerea CSM Reșița.

 

CITEȘTE ȘI: Schimbarea la față a lotului de jucători din Valea Domanului

 

La începutul acestei luni, în Valea Domanului au fost aduși: Raul Hreniuc (24 de ani), Amir Jorza (22), Nicușor Fota (24), Marius Avram (27), Vali Munteanu (31), Sebastian Velcotă (23). Totodată, CSM Reșița s-a despărțit de 17 jucători: Alberto Cobrea, Caius Lungu, Lorenzo Aka, Andrei Dumitraș, Laurențiu Rus, Nini Popescu, Denis Brânzan, Robert Boboc, Adrian Ilie, Victoraș Astafei, Daniel Ciobanu, Cristian Danci, Emanuel Dat, Alexandru Dulca, Alexandru Sălcianu, Nicolae Sima, Eduard Visnakovs.

 

Înaintea plecării într-un stagiu de pregătire în Serbia, roș-negrii joacă în această dimineață (de la ora 10.45) un amical la Timișoara, pe Stadionul „Dan Păltinișanu”, cu ASU (SSU) Politehnica, echipă antrenată până nu de mult chiar de către Dan Alexa. Este al doilea meci de pregătire din această vară pentru echipa reșițeană, aceasta învingând în precedentul, cu 5-1, pe Viitorul Șimian.

 

UPDATE, ora 14.05

 

Meciul jucat azi la Timișoara, pe o căldură sufocantă, a fost câștigat de echipa de ligă secundă, 2-0 (1-0).

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available