UPDATE. Schimbarea la față a lotului de jucători din Valea Domanului

 

La doar câteva zile de la prezentarea oficială a noului antrenor al echipei de fotbal, Dan Alexa, conducerea CSM Reșița anunță efectuarea primelor… șapte achiziții, majoritatea jucători tineri, dar nu lipsiți de experiență.

 

După ce a declarat că, de acum, cuvântul decisiv în efectuarea transferurilor îl va avea Dan Alexa, alături de care roș-negrii își propun să promoveze nu doar în Liga a II-a, ci chiar în prima ligă, președintele CSMR Cristi Bobar a făcut cunoscute și numele noilor veniți în Valea Domanului. Așa cum veți vedea în lista de mai jos, cei mai mulți sunt jucători tineri.

 

„CSM Reșița urează bun venit în Valea Domanului următorilor jucători:
Raul Hreniuc – fundaș central în vârstă de 24 de ani. A evoluat la echipe precum CS Universitatea Craiova, FC Argeș, Dacia Mioveni.
Amir Jorza – mijlocaș central în vârstă de 22 de ani. Acesta a evoluat la UTA Arad, Rapid București.
Nicușor Fota – fundaș stânga în vârstă de 24 de ani. A evoluat la Concordia Chiajna, Rapid București.
Marius Avram – fundaș central în vârstă de 27 de ani. A mai evoluat la CS Afumați, FC Universitatea Craiova.
Vali Munteanu – mijlocaș dreapta în vârstă de 31 de ani. Acesta a evoluat la echipe precum FC Universitatea Craiova, Dunărea Călărași, Pandurii Târgu Jiu.
Sebastian Velcotă – atacant în vârstă de 23 de ani venit de la Pandurii Târgu Jiu.
Sebastian Micu – portar în vârstă de 20 de ani sosit de la Rapid București sub formă de împrumut.”, informează conducerea CSM Reșița, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a clubului.

 

CITEȘTE ȘI: Antrenor și stadion pentru (și de) Liga I la CSM Reșița!

 

În zilele următoare vor fi anunțate și alte transferuri. „În momentul ăsta plecăm la un nou drum, trebuie creată o echipă, iar obiectivul meu e promovarea în Liga I. O luăm pas cu pas, dar acolo tindem, că de asta am venit la Reșița”, a spus Dan Alexa, după preluarea postului de antrenor principal al grupării din Valea Domanului.

 

UPDATE, ora 14.50

 

În privința plecărilor, Cristi Bobar ne-a declarat că CSM Reșița s-a despărțit de 17 jucători. Aceștia sunt următorii: Alberto Cobrea, Caius Lungu, Lorenzo Aka, Andrei Dumitraș, Laurențiu Rus, Nini Popescu, Denis Brânzan, Robert Boboc, Adrian Ilie, Victoraș Astafei, Daniel Ciobanu, Cristian Danci, Emanuel Dat, Alexandru Dulca, Alexandru Sălcianu, Nicolae Sima, Eduard Visnakovs.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available