Interviurile resita.ro vă aduc invitații momentului în online

 

Interviurile resita.ro vor debuta, săptămâna aceasta, sub forma unor interviuri video pe care le puteți urmări pe paginile de pe rețelele sociale ale publicației noastre.

 

Seria de interviuri, realizate de către jurnalistul Cristian Franț, debutează cu Claudiu Dolot, reșițeanul numit președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului. Având rang de secretar de stat, Dolot reprezintă practic Reșița în Guvern.

 

Numirea lui Claudiu Dolot în fruntea ANPC s-a făcut simțită imediat deoarece acesta a reușit să schimbe radical imaginea și modul de comunicare ale instituției, să se axeze pe prevenție, nu pe amenzi, și să rămână cât mai aproape de consumatori.

 

„Poliția limbii române” am numit prima dintre măsurile întreprinse de Dolot în noua sa demnitate, acesta anunțând că ANPC se va asigura că toate produsele vândute în România vor avea documentele, manualele de utilizare, dar și aplicațiile și meniurile electronice în limba română. Iar autoturismele sunt doar un exemplu. Multe dintre ele, deși sunt cumpărate în România, nu au softurile sau avertizările în limba română, ci, mai degrabă, în limba engleză sau chiar în limba producătorului. Fapt ce se va schimba, spune Dolot.

 

Acesta ne mai vorbește și despre planurile de viitor ale instituției, măsurile pe termen scurt, organizarea Agenției, dar și cum își propune să rămână cât mai aproape de oameni.

 

Interviul cu Claudiu Dolot va fi difuzat joi, 15 iulie, de la ora 20, pe paginile noastre de pe Youtube și Facebook.

 

Nu ratați Interviurile resita.ro!

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite