Încă un transfer la CSM Reșița. Președintele Bobar întărește compartimentul median

CSM Reşiţa a mai luat un fotbalist. Mijlocaşul Robert Boboc vine în Valea Domanului.

Surse neoficiale anunţau încă de săptămâna trecută alte două transferuri la echipa de fotbal a clubului condus de Cristi Bobar. Iar speculaţiile s-au adeverit, deocamdată doar parţial. Astăzi, 13 iulie, pe pagina de Facebook a rosso-nerilor a fost confirmată aducerea lui Robert Boboc, un mijlocaş tânăr, dar care are deja experienţa ligilor superioare din fotbalul intern.

„Bine ai venit, Robert Boboc! În vârstă de 25 de ani, Robert evoluează pe postul de mijlocaș defensiv. A evoluat la echipe precum Universitatea Cluj, CS Mioveni, Dunărea Călărași, Astra Giurgiu. Pe această cale, îți dorim mult succes!”, este mesajul postat pe pagina de socializare CSM Reşiţa.

Robert Boboc este născut pe 27 mai 1995, la Piteşti. Are 1,79 m şi 78 de kg, iar CV-ul său menţionează şi o prezenţă în echipa României U19, în urmă cu 6 ani. Format la Academiile de fotbal „Nicolae Dobrin” şi „Dănuţ Coman” din Piteşti, Robert Boboc este jucătorul Astrei Giurgiu, dar a evoluat ultima oară la Dunărea Călăraşi, sub formă de împrumut. Boboc a mai jucat sub comanda lui Alex Pelici în sezonul 2017-2018, la AFC Hermannstadt.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite