Incendii la o pensiune din Caransebeș și la un depozit de deșeuri din Bocșa

 

În cursul dimineții, pompierii militari au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a curpins anexa și bucătăria unei pensiuni situate la ieșirea din municipiul Caransebeș spre Timișoara, la marginea Drumului Național 6. La această oră, are loc o altă intervenție, la un depozit de deșeuri din orașul Bocșa.   

 

Incendiul de la Caransebeș a fost anunțat azi-dimineață, în jurul orei 5.00. La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Incendiul s-a manifestat la acoperișul anexei, cu pericol de extindere la întreaga pensiune. „Pompierii militari au acționat rapid și au localizat incendiul, după aproximativ două ore acesta fiind lichidat. A fost distrus de foc acoperișul anexei, aproximativ 40 de metri pătrați, și bunuri aflate în interiorul acesteia, incendiul cuprinzând și o parte a bucătăriei. Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit la instalația electrică”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Semenic”, Adrian Manofu. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime. În momentul izbucnirii focului, în clădire se aflau zece muncitori care efectuau lucrări de renovare. Aceștia au reușit să se autoevacueze și sunt în afara oricărui pericol.

 

La această oră, pompierii din cadrul Detașamentului Reșița și cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în curtea unui depozit de deșeuri din Bocșa. „Au fost alertate și intervin trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale, o ambulanță SMURD, un echipaj cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Bocșa și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean. Incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea lui”, transmite Adrian Manofu. Nici în acest caz nu s-au înregistrate victime. Doi angajați ai depozitului au fost evacuați din spațiile administrative cu ajutorul voluntarilor de la SVSU Bocșa și în interior nu se mai află alte persoane. Cauza incendiului umrează să fie stabilită.

 

 

Sursă foto: ISU Semenic

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available