Incendiu de sezon la Crușovăț. Carnea pusă la afumat într-o magazie s-a făcut scrum

 

Pompierii cărășeni au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din satul Crușovăț, comuna Cornea. 

 

Pompierii de la Punctul de Lucru Băile Herculane și de la Detașamentul Caransebeș, sprijiniți de Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cornea, au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu produs la o magazie ce era folosită și pe post de afumătoare, în satul Crușovăț.

 

„La sosirea forțelor, ardea cu flacără acoperișul magaziei și interiorul acesteia. Prin intervenția promptă a pompierilor a fost înlăturat pericolul de propagare la clădirea din apropiere, pompierii salvând o parte din interior de aproximativ 40 mp, cu bunurile aferente”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic, Iulia Rusan.

 

În urma incendiului a ars acoperișul magaziei pe întreaga suprafață de aproximativ 100 mp, iar în interior au ars aparate electrocasnice, mobilier și preparate din carne puse la afumat.

 

„Cauza probabilă de producere a incendiului o reprezintă jar sau scântei căzute pe materialele combustibile aflate în imediata apropiere”, a precizat Iulia Rusan.

 

Sursă foto: ISU Semenic

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available