Incendiu izbucnit astăzi într-un bloc din Reșița

Un incendiu s-a produs în această după-amiază, în jurul orei 16.35, la un apartament dintr-un bloc situat pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Reșița.

S-a intervenit de urgență cu patru echipaje de pompieri militari cu două ASAS-uri, o autospecială de salvare și lucru la înălțime și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița și un echipaj cu o ambulanță din cadrul SAJ. Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum, datorită arderii materialelor din interiorul apartamentului, fum care s-a extins în întregul imobil. Acest fapt a impus măsura evacuării, de urgență, a tuturor locatarilor din imobil, aceștia fiind în număr de aproximativ 30.

Acțiunea pompierilor a fost sprijinită și de către polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, care au sosit la locul intervenției.

Incendiul a fost localizat rapid, astfel că lichidarea lui s-a produs în mai puțin de o oră de la izbucnirea lui, respectiv în jurul orei 17.20. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, o singură persoană necesitând transportul la spital, din cauza intoxicării cu monoxid de carbon.

Cauza probabilă a incendiului urmează a fi stabilită ulterior.

Sursă foto: ISU Semenic

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available