UPDATE [FOTO+VIDEO]. Incendiu pe Aleea Tușnad, patru persoane evacuate

Un incendiu a izbucnit la un apartament de pe Aleea Tușnad din Reșița, pompierii fiind la fața locului și acționând în acest moment.

„Au fost evacuate 4 persoane. La fața locului se află și un echipaj SMURD și 4 echipaje SAJ, plus echipaje de la IPJ”, transmite ISU Semenic. Vom reveni.

UPDATE 1, ora 10.30

Din primele informații de la fața locului, se pare că incendiul a izbucnit la un apartament de la etajul al treilea. Proprietarul povestește că a văzut cum iese foc din doza electrică și imediat a luat foc și dulapul.

Potrivit Roxanei Bălan, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, trei persoane au ajuns la Urgențe intoxicați cu fum, un cuplu (soț și soție) și un bărbat. Din primele investigații, medicii spun că nu vor necesita internare.
Pompierii au reușit să lichideze focarul pentru a limita extinderea la apartamentele din vecinătate și mai caută eventuale corpuri care încă fumegă.

UPDATE 2, ora 11.15

„Incendiul a fost lichidat în totalitate. Cele patru persoane evacuate de echipajele de pompieri au fost asistate medical de către echipajele SAJ și SMURD, trei dintre acestea fiind transportate la UPU Reșița, în vederea acordării îngrijirilor medicale”, ne-a declarat slt. Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite