Incendiu puternic la Berzovia [FOTO]

Incendiul a fost anunțat azi-noapte, în jurul orei 00.30 prin apel 112, apelantul anunțând foc la o locuință din localitatea Berzovia. Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșita cu 2 echipaje de pompieri și două autospeciale de stingere cu apă si spumă dar și o autospecială de primă intervenție și conducere precum și personal de la SVSU Berzovia și o echipă din cadrul Enel.
Focul se manifesta la bucătăria de vară și la două camere ale casei, focul extinzându-se și la acoperiș, pe o suprafață de aprox. 100 mp, cu pericol de explozie datorită unei butelii de gaz aflată în interior.
Salvatorii au acționat rapid pentru localizarea incendiului și scoaterea buteliei de gaz din interiorul locuinței, în jurul orei 03.30 incendiul fiind lichidat in totalitate.
Nu s-au inregistrat victime, în casă neaflându-se nicio persoană, au ars mobilierul, aparatura electrocasnică si acoperișul casei. Cauza probabilă a incendiului – scurtcircuit la instalația electrică a casei.

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite