Încep lucrările de modernizare a transportului public în Reșița. Strada Făgărașului se deschide pe ambele sensuri

 

Administrația locală reșițeană face pregătiri pentru demararea lucrărilor la calea de rularea a tramvaiului. Pentru fluidizarea traficului pe durata derulării lucrărilor pe Bulevardul Republicii, va fi redeschisă circulația pe ambele sensuri pe strada Făgărașului, de la intersecția cu strada Țarcului până la intersecția cu Aleea Gugu.

 

Conducătorii auto care își parchează mașinile pe strada Făgărașului, pe tronsonul cuprins între strada Țarcului și Aleea Gugu, au timp până luni, 4 aprilie, să elibereze zona și să își mute mașinile în cele două parcări recent amenajate de primărie în spatele blocului 28 de pe strada Făgărașului, respectiv în zona Aleii Gutâi. Începând de luni, pe acest tronson se va redeschide circulația autovehiculelor pe ambele sensuri.

 

„De la intersecția cu strada Țarcului la intersecția cu Aleea Gugu se va circula în sens dublu, pentru fluidizarea circulației, luând în considerare lucrările de modernizare la transportul public local electric efectuat cu tramvaiul. Din acest motiv, rugăm deținătorii de autovehicule să elibereze locurile de parcare stradale și să ocupe locurile de parcare atribuite în urma relocării. De asemenea, rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite