Începe distribuirea tichetelor de 100 de lei pentru persoanele care s-au imunizat împotriva COVID-19 în centrele de vaccinare din Caraș-Severin

 

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Caraș-Severin anunță că, începând de săptămâna viitoare, persoanele care s-au imunizat împotriva COVID-19 în perioada 3-30 septembrie își vor putea ridica tichetele de masă din centrele de vaccinare în care le-a fost administrat serul anticovid.

 

2.360 de cărășeni care au schema completă de vaccinare vor beneficia, în  prima fază, de tichete de masă în valoare de 100 de lei, respectiv câte cinci bonuri de 20 de lei. „Menționăm că persoanele care se încadrează pentru a intra în posesia acestor tichete sunt cele care s-au vaccinat începând cu data de 3 septembrie și până în 30 septembrie 2021, aceasta fiind prima etapă în care se acordă bani de la Ministerul Sănătății pentru respectivele bonuri de masă, după care, desigur, vor urma și alte tranșe de bani și, respectiv, tichete. Direcția de Sănătate a județului Caraș-Severin a achiziționat, în acest scop, 11.800 de tichete de masă, în valoare de 236.000 de lei”, informează purtătorul de cuvânt al DSP Caraș-Severin, Daniel Botgros.

 

Persoanele care beneficiază în această perioadă de tichetele de masă le vor putea ridica de la centrul de vaccinare unde s-au imunizat.

 

În municipiul Reșița, Primăria s-a implicat în organizarea distribuirii de tichete și acestea vor putea fi ridicate dintr-un singur loc, respectiv Sala de Sport a Liceului de Artă „Sabin Păuța”, unde funcționează două centre de vaccinare. „Va exista o intrare separată și personal, de asemenea, separat, desemnat de primărie, pentru a se ocupa de distribuirea tichetelor. Acestea vor fi disponibile, cel mai probabil, începând cu săptămâna viitoare”, a declarat Daniel Botgros. Acesta a mai precizat că celelalte centre de vaccinare din județ urmează să organizeze eliberarea acestor tichete, cu luarea măsurilor de protecție astfel încât să nu fie periclitată activitatea de vaccinare.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite