Întâlnire cu excelența în sportul românesc – La taifas cu reprezentanții reșițeni la Jocurile Olimpice de la Tokyo

 

Centrul Universitar UBB din Reşiţa, Forumul Democratic al Germanilor din Caraş-Severin şi Primăria Municipiului Reşiţa îi premiază pe sportivii reșițeni care au participat la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo 2020.

 

Curtea interioară a Centrului German „Alexander Tietz” din Reşiţa va găzdui, mâine, 9 septembrie, cu începere de la ora 17.00, o întâlnire de suflet cu performerii reşiţeni participanţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Este vorba despre sportivii Alina Emilia Vuc (lupte libere) și Marius Iulian Cocioran (atletism, 50 km marş) şi antrenorul Octavian Măzăran (atletism, marş).

 

„Acum, după ce euforia Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo 2020 s-a mai risipit, se cuvine să ne arătăm încă o dată recunoştinţa faţă de semenii comunităţii noastre – sportivi şi antrenor – care ne-au reprezentat la ediţia cu numărul XXXII a Jocurilor Olimpice de vară, cea mai importantă competiţie sportivă organizată la nivel global”, transmite Biroul de presă al de Centrul Universitar UBB din Reşiţa.

 

În cadrul evenimentului de la Centrul German „Alexander Tietz” va avea loc şi o festivitate de premiere organizată de Centrul Universitar UBB din Reşiţa, Forumul Democratic al Germanilor din judeţul Caraş-Severin şi Primăria Municipiului Reşiţa.

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite