Întâlnire de lucru organizată de GAL (Grupul de Acțiune Locală) Reșița

Miercuri, 04.03.2020, ora 16, va avea loc întâlnirea de lucru dintre echipa tehnică GAL Reșița și reprezentanții parteneriatelor definite până la momentul respectiv.

Vă rugăm pe toți cei prezenți să aveți deja o imagine a activităților pe care le veți derula și a țintelor pe care vi le puteți asuma.

Dorim ca în urma discuțiilor să ne formăm o imagine privind potențialul de aplicare și implementare existent în cadrul acestor parteneriate și a numărului fișelor de proiect care vor fi lansate, ținându-se cont de obligația atingerii indicatorilor și de dorința de a antrena în implementarea acestui proiect cât mai multe organizații locale… și nu numai.

De asemenea, se pot face observații la Ghidul Solicitantului, astfel încât, după întâlnire, acesta să capete forma finală, care va fi supus avizării Comitetului Director, din data de 06.03.2020. Facem precizarea că nu se va face rabat de la condițiile ce creează premise favorabile realizării țintelor stabilite prin strategie.

În acest sens, invităm toți partenerii, sau liderii parteneriatelor deja stabilite, să participe la întâlnirea de miercuri, 04.03.2020, ora 16, în sala de ședințe de la etajul I a Primăriei Reșița.

Cu multă considerație,

Lucian Lotoroșanu

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite