Intervenție dificilă a echipajelor SMURD pentru salvarea unui bărbat prins sub un copac [VIDEO]

 

Incidentul s-a produs în această după-amiază în zona Băuțar – Vama Marga. Bărbatul, rănit după ce fusese „prins sub un copac”, relatează salvatorii acestuia, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean de Urgență Timișoara.

 

Pentru salvarea bărbatului care, din cauza unei fracturi deschise suferite la nivelul piciorului drept, necesita asistență medicală de urgență, au intervenit un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș și un echipaj al Serviciului de Ambulanța Județean Caraș-Severin. Deoarece zona în care se afla bărbatul era greu accesibilă, cu teren accidentat, pentru preluarea și transportul acestuia la spital a fost necesară și intervenția unui elicopter SMURD.

 

„A fost o acțiune complexă, contracronometru, de salvare a victimei. Profesionalismul colegilor de la Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic a făcut posibilă coordonarea și sincronizarea echipajelor din teren în mod precis și exact, astfel încât elicopterul SMURD a putut prelua victima de la echipajele din teren și a transportat-o, în stare stabilă, la Spitalul de Urgență din Timișoara”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic, Adrian Manofu.

 

 

Sursă foto/video: ISU Semenic

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available