Între 25.000 și 200.000 de euro/IMM, finanțări pentru investiții de transfer tehnologic. 15 februarie 2021, termen-limită de trimitere a cererilor!

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, organizație non-guvernamentală, îi informează pe antreprenorii cu idei inovative că 15 februarie 2021 este ultima zi când mai pot depune cereri de finanțare prin Regio-POR 2014-2020, pentru investiții de transfer tehnologic.

Programul Operațional Regional (Regio – POR) 2014-2020 este unul dintre programele operaționale elaborate de România şi adoptate de Comisia Europeană, fiind finanţat prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), unul dintre Fondurile Europene Structurale și de Investiții ale Uniunii Europene.

Potrivit directorului general al ADR Vest, Sorin Maxim (foto), Regiunea de Vest ar beneficia de aproape 8 milioane de euro în cadrul apelului de proiecte dedicat întreprinderilor mici și mijlocii (IMM) în parteneriat cu entitățile de inovare și transfer tehnologic (ITT), acordându-se finanțare pentru implementarea unor soluții inovative în vederea realizării de produse, servicii ori procese noi sau semnificativ îmbunătățite pentru piața sau domeniul de profil.

Pentru finanțare, proiectul trebuie să reprezinte un transfer tehnologic în sensul ghidului specific și să vizeze includerea în piață sau comercializarea unor produse, procese, servicii noi sau semnificativ îmbunătățite, în urma aplicării unor soluții inovative sau în urma preluării unor rezultate ale cercetărilor în domeniile de specializare inteligentă menționate în Anexa 2a a ghidului. Ghidul și toate detaliile sunt disponibile pe site-ul ADR Vest: https://bit.ly/3qTAVHJ.

Valoarea minimă a finanțării nerambursabile poate fi de 25.000 de euro și maximă de 200.000 euro, iar contribuţia proprie a solicitantului, IMM sau parteneriat IMM – ITT, la valoarea eligibilă a proiectului va fi de minimum 10%.

Cererile de finanțare se pot trimite prin aplicația MySMIS până în data de 15 februarie 2021, ora 12.00, iar pentru eventualele întrebări suplimentare, doritorii pot contacta Helpdesk-ul ADR Vest prin E-mail – helpdesk@adrvest.ro – sau prin apel telefonic la numărul 0256-491.923.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite