Investiție de 5,8 milioane de lei în rețelele de apă și de canalizare din Băile Herculane

 

La propunerea primarului Cristian Miclău, Consiliul Local Băile Herculane a adoptat ieri, 15 decembrie, un proiect de hotărâre deosebit de important pentru comunitate.

 

În cadrul unei ședințe convocate de îndată de primarul orașului, aleșii locali din Băile Herculane au adoptat un proiect de investiții în valoare de 5.800.000 de lei (plus TVA). Proiectul inițiat de edilul Cristian Miclău cuprinde următoarele obiective: reabilitarea aducțiunii de apă pe o distanța de 4,2 km de la barajul lacului Prisaca până la uzina de tratare a apei; reabilitarea rețelei de canalizare pe străzile Liliacului, Licuricilor și Nicoae Stoica de Hațeg; extinderea rețelei de canalizare pe strada Trandafirilor (între stația de benzina Spark și magazinul Penny) și joncțiunea cu strada Siminicea; extinderea rețelei de canalizare pe străzile Gării și Pecinișca, intersecția străzii Castanilor cu strada Vicol până la pensiunea El Plazza.

 

„Mulțumim consilierilor locali aleși ai Consiliului Local Băile Herculane care, înțelegând importanța acestui proiect pentru stațiunea noastră, s-au prezentat la ședință pentru asigurarea cvorumului și au votat acest proiect a cărei execuție se va realiza în perioada următoare.”, transmite primarul Cristian Miclău.

 

 

CITEȘTE ȘI: Investiție istorică pentru Băile Herculane. Cristian Miclău: „Sunt lucrări care nu au fost făcute niciodată în ultimii 200 de ani”

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite