UPDATE. IPJ Caraș-Severin: Activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar este sistată până pe 30 iunie

 

Serviciul de eliberare a cazierului judiciar a fost întrerupt pentru efectuarea activităților de operaționalizare a Registrului Național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor.

 

Activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar a fost suspendată ieri la ora 18.00 și va fi reluată abia mâine, 30 iunie. „În vederea definitivării activităților vizând operaționalizarea Registrului național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, prin modernizarea Sistemului Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS, vă aducem la cunoștință faptul că activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar a fost întreruptă începând cu data de 28 iunie 2021, ora 18.00, și până la 30 iunie 2021, ora de reluare a activității urmând a fi comunicată ulterior”, informează, printr-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

În acest interval, cetățenii au posibilitatea să depună cereri de eliberare a certificatului de cazier judiciar doar la ghișee, urmând ca documentele să fie eliberate, conform prevederilor legale, în termen de trei zile.

 

UPDATE, 30 iunie, ora 15.45

 

Astăzi, 30 iunie, activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar a fost reluată după programul normal la toate ghișeele organizate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, polițiilor municipale și orășenești din județ.

 

Începând de mâine, 1 iulie, la nivelul ghișeelor de cazier judiciar, se vor elibera și certificate de integritate comportamentală, în aceleași condiții în care se eliberează certificatele de cazier judiciar, informează reprezentanții IPJ.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available