Suntem prezenți și pe

Justiție

(I)REAL! Ministerul Justiției îi compară pe români cu pușcăriașii: „Dacă ei pot, și voi puteți!” [VIDEO]

Publicat cu

în

Gafă uriașă de comunicare a Administrației Naționale a Penitenciarelor și a Ministerului Justiției după ce au publicat un clip prin care se dorea îndemnarea cetățenilor să respecte izolarea.

În videoclip apar mai mulți deținuți și unii tineri din Centrul Educativ de la Buziaș, care spun că înțeleg faptul că izolarea nu este confortabilă, dar esența mesajului este: „Dacă noi putem, și voi puteți!”.

Compararea cetățenilor români cu deținuții este, însă, o mare greșeală, chiar dacă îndemnul de a sta în casă și a respecta ordonanțele militare rămân valabile, modul în care Ministerul Justiției și ANP au ales să transmită acest mesaj este o gravă eroare de comunicare, ceea ce se poate limpede observa și din comentariile care sunt făcute de români la videoclipul postat de către minister pe pagina sa oficială de Facebook.

STAȚI ÎN CASĂ! Împreună putem reuși!O campanie realizată de Administrația Națională a Penitenciarelor.Într-un moment în care ducem o luptă comună, aceea a responsabilității, vă propunem mesajul celor care și-au pierdut libertatea. Nu îi blamați, nu acum! Ascultați-le mesajul!#STAȚIÎNCASĂ

Publicată de Ministerul Justiției pe Miercuri, 8 aprilie 2020

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă

Cele mai citite