Trei zile, fără roviniete plătite online sau prin SMS!

De astă seară, până la miezul nopții de duminică, 12 aprilie, dacă vreți să plătiți rovinieta online, prin SMS ori printr-o aplicație de telefon, s-ar putea să aveți o surpriză neplăcută. Dacă nu apelați la soluții alternative, scuzele transmise de CNAIR nu vor ține loc de plata unor eventuale amenzi.

„CNAIR anunță utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că, din cauza unor intervenții la sistemele informatice ce au implicații în funcționarea corespunzătoare a SIEGMCR, ce urmează a avea loc în perioada 09.04.2020, ora 19:00 – 12.04.2020, ora 23:59, emiterea peajelor și a rovinietelor prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro și a aplicației destinate telefoanelor mobile, etarife, nu va fi posibilă sau va funcționa cu intermitențe”, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

În aceste condiții, pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenţionale, utilizatorii sunt anunțați că au obligaţia de a achita tarifele la punctele de lucru ale distribuitorilor. Informaţii cu privire la punctele de lucru ale distribuitorilor autorizaţi se găsesc pe pagina de internet a CNAIR SA (www.cnadnr.ro), la secţiunea Produse/Servicii.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available