Numărul cazurilor COVID-19, în creștere. În Caraș-Severin, bilanțul oficial a ajuns la 34

În ultimele 24 de ore, în Caraș-Severin au fost raportate 6 cazuri noi de infectare cu coronavirus. Direcția de Sănătate Publică desfășoară anchete epidemiologice în aceste spețe.

Potrivit statisticii oficiale, până acum, Caraș-Severinul se situează în a doua jumătate a clasamentului pe județe în ceea ce privește numărul cazurilor de infectare cu coronavirus, însă, de la o zi la alta, apar cazuri noi.

Astăzi, au fost raportate alte 6 cazuri, bilanțul oficial ajungând la 34. DSP Caraș-Severin precizează că „acolo unde există cazuri confirmate cu noul coronavirus, anchetele epidemiologice sunt în desfășurare, iar contacții acestora sunt izolați și monitorizați permanent. Potrivit algoritmului actual de testare pentru COVID-19, doar persoanele simptomatice vor trece prin acest procedeu”.

În momentul de față, în Caraș-Severin sunt 341 de persoane în carantină și 1.035 sunt izolate la domiciliu.

CITEȘTE ȘI: COVID-19. 5 cazuri noi în ultimele 24 de ore, în Caraș-Severin

La nivel național, astăzi au fost raportate 441 cazuri noi, numărul total ajungând la 5.202. Cei mai mulți pacienți confirmați cu COVID-19 sunt în Suceava (1.487), București (659) și Timiș (252). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 647 au fost declarate vindecate și externate, iar 229 au decedat.

 

CITEȘTE ȘI: Medicul reșițean Ema Pascal, în misiune la spitalul din Lecco: „Noi doar ne facem meseria și atât”

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite