COVID-19. 5 cazuri noi în ultimele 24 de ore, în Caraș-Severin

Potrivit datelor oficiale furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, în Caraș-Severin au fost confirmate, până la această oră, 28 de cazuri de infectare cu coronavirus.

După mai multe zile în care numărul cazurilor confirmate în Caraș-Severin comunicat la nivel central a fost mai mic decât cel anunțat de autoritățile județene, astăzi nu mai există această discordanță. Au fost raportate, în sfârșit, toate cele 24 de cazuri anunțate de DSP Caraș-Severin încă de pe 4 aprilie, plus alte 4, județul ajungând, astfel, la 28 de cazuri confirmate de infectare cu coronavirus, după ce ieri, la ora 13, avea oficial 23 de cazuri. Vă reamintim, două dintre persoanele infectate au decedat, pe parcursul lunii trecute.

CITEȘTE ȘI: În Caraș-Severin, doar 23 de cazuri COVID-19 comunicate oficial

La nivel național, au fost confirmate, de la începutul epidemiei, 4.761 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, dintre care 344, numai în ultimele 24 de ore. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 528 au fost declarate vindecate și externate iar 209 au decedat.

Referitor la modul în care cărășenii înțeleg să respecte restricțiile impuse prin ordonanțele militare, Instituția Prefectului informează că, și pe parcursul zilei de ieri, au fost identificate persoane care au încălcat prevederile privind restricționarea circulației. Forțele de ordine au dat 132 de amenzi, în valoare totală de 399.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: Amenzi de 800.000 de lei aplicate cărășenilor în weekend din cauza încălcării ordonanțelor militare!

În momentul de față, în Caraș-Severin se află în izolare la domiciliu 1.000 de persoane, iar alte 373 sunt în carantină. Numai ieri au fost introduse în carantină instituționalizată 21 de persoane.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite