Jandarm cărășean, premiat de ministrul Marcel Vela de Ziua Ministerului Afacerilor Interne

Faptele bune sunt întotdeauna răsplătite. Implicat activ în zeci de acțiuni umanitare, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, plutonierul adjutant Marius Săndulescu, a primit astăzi, 16 iulie, în cadrul unei ceremonii organizate la sediul Ministerului Afacerilor Interne, o distincție pentru activitatea desfășurată în sprijinul celor aflați în nevoie.

Marius Săndulescu a primit Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne pentru servicii și fapte deosebite care au contribuit la ridicarea prestigiului instituției, chiar de la ministrul Marcel Vela, în cadrul ceremoniei organizate cu prilejul Zilei Ministerului Afacerilor Interne. „Plutonierul adjutant Marius Săndulescu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin este un om extrem de generos care s-a implicat în mai multe campanii umanitare fiind prezent la aproximativ 50 de acțiuni din cadrul acestora. Una dintre acestea este campania «Mâinile Bucuriei», în cadrul căreia colegul nostru a efectuat cumpărături pentru persoanele aflate în grupa de risc în perioada pandemiei COVID-19”. Așa a fost prezentat jandarmul cărășean în fața colegilor din întreaga țară, în momentul în care i-a fost înmânată distincția, însă „Mâinile Bucuriei” nu este singura campanie la care acesta a participat activ. De-a lungul anilor, s-a implicat în numeroase campanii de donare de sange, de strângere de ajutoare pentru persoanele nevoiașe sau în campania de renovare a secției Cardiologie din incinta Staționarului II al Spitalului Județean de Urgență Reșița.

„Mă onorează distincția acordată astăzi, cu ocazia Zilei Ministerului Afacerilor Interne, de către domnul ministru Ion Marcel Vela, pentru implicarea în mai multe campanii umanitare derulate în județul nostru. Această emblemă de onoare este însă meritul întregului efectiv al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin”, a transmis, pe pagina sa de socializare, Marius Săndulescu. Acesta a fost felicitat de inspectorul șef al IJJ Caraș-Severin, colonelul Alexandru Tobă: „Felicitări și foarte frumos subliniat, felicitări tuturor colegilor care au înțeles că doar împreună putem realiza lucruri deosebit de frumoase! Această distincție este și a colectivului nostru minunat! Felicitări colectivului IJJ Caraș-Severin!”.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite