Județul Caraș-Severin are un nou subprefect

 

După aproape șase luni de la preluarea puterii de către coaliția PNL – USR PLUS – UDMR, Instituția Prefectului Caraș-Severin are echipă completă de conducere. În ședința de Guvern de joi, 27 mai 2021, a fost aprobată hotărârea privind numirea celui de-al doilea subprefect al județului.

 

Iosif-Atila Bognar, propus de filiala din Caraș-Severin a UDMR, va ocupa, începând de luni, 31 mai 2021, funcția de subprefect al județului Caraș-Severin. Hotărârea de Guvern privind numirea acestuia a fost adoptată în ședința de joi, 27 mai. Iosif-Atila Bognar (foto) este absolvent al Facultății de Zootehnie și Biotehnologii din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara și a activat în cadrul Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) Caraș-Severin pe postul de consilier superior.

 

La începutul lunii februarie, Organizația Județeană Caraș-Severin a UDMR anunța că l-a propus pentru funcția de subprefect pe Atila Csaba Kun. După mai bine de trei luni de la acel moment, în acest post este numită altă persoană. În căutarea unei explicații, l-am contactat pe liderul județean al UDMR. „Prima propunere făcută de noi a fost respinsă, nu se știe din ce motiv. Pe urmă, domnul Bognar a fost a doua propunere. Este inginer și are doctorat în agricultură, iar în prezent lucrează la APIA. Luni va depune jurământul și atunci veți putea afla mai multe despre dânsul”, a declarat pentru resita.ro Ladislau László Kun, președintele filialei județene a UDMR.

 

Iosif-Atila Bognar va face echipă la Instituția Prefectului Caraș-Severin cu prefectul Cristian Gâfu (PNL) și subprefectul Andrei Plujar (USR).

 

Sursă foto: Facebook

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite