La Gărâna se inaugurează cea mai lungă tiroliană din vestul țării!

O tiroliană de 700 de metri lungime va fi pusă în funcțiune mâine, 29 august, la Gărâna. Cea mai lungă tiroliană cu un singur segment din țară se află în județul Suceava și are 1,1 km lungime.

Cele două tiroliene pentru copii existente la Gărâna, având 50 și respectiv 40 de metri lungime, au deschis apetitul investițional al firmei Wolfsberg Ski, cea care deține și pârtia de schi cu același nume. Pe traseul pârtiei va fi pusă în funcțiune o tiroliană de 700 de metri lungime, cu un singur segment. Este mai mare, așadar, decât tiroliana de notorietate aflată la Arsenal Park din Orăștie, care are 607 metri lungime.

„Tiroliana începe din vârful pârtiei și coboară până la capătul acesteia. Are o diferență de nivel de 60 de metri. Este, credem noi, a doua cea mai lungă tiroliană din țară, după aceea de la Palma, Sucevița. A fost realizată cu o investiție de aproximativ 40.000 de euro”, ne-a declarat Alvin Cizmaș, șeful departamentului comunicare al firmei.

CITEȘTE ȘI: C19 Pandemic Ride. Ritmurile de folk și jazz de la Gărâna fac loc rockului… și zgomotului de motoare

Inaugurarea tirolienei „Super Pem” de la Gărâna are loc sâmbătă, 29 august, de la ora 10, în prima zi de funcționare instalația fiind pusă la dispoziția amatorilor de senzații tari până la ora 19. Prețul unei ture ar urma să fie 50 de lei și include nu doar coborârea cu tiroliana, în ham și cu cască de protecție, ci și transportul înapoi, în vârful pârtiei, cu jeepul. De altfel, cu prilejul inaugurării, este programată și o prezentare de mașini de teren, făcută de reprezentanții a trei mărci auto: Jeep, Kia și Alfa Romeo.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available