La Reșița a început curățenia de primăvară. Startul a fost dat de Primărie

Cetățenii municipiului sunt așteptați, începând din aceste zile de martie până în 15 aprilie, să facă „Reșița curată”. Startul l-au dat ieri angajații Primăriei, care au organizat o acțiune de salubrizare a malurilor râului Bârzava în zona centrală a orașului. Alături de ei s-au aflat lucrători de la Apele Române și jandarmi.

„Astăzi (ieri, 2 martie, n.r.) am demarat campania «Reșița curată 2020». Începem cu o acțiune de salubrizare pe malul Bârzavei și vom contiuna și în alte zone. Îi invităm pe toți cetățenii Reșiței să se alăture acestei campanii. Astăzi avem alături o echipă de jandarmi, în frunte cu șeful inspectoratului, și pe cei de la Apele Române, care derulează și ei o campanie de curățenie. De asemenea, avem și sprijinul celor de la Supercom și de la Bratner, care ne-au pus la dispoziție materialele necesare pentru salubrizare: saci și mănuși”, a declarat Cornelia Burileanu, șeful Serviciului Gospodărie și Mediu din cadrul Primăriei Reșița.

Acțiuni de salubrizare vor fi organizate, și anul acesta, la intrările în oraș, pe marginea șoselei, dar și în alte zone ale Reșiței. Pe lângă acestea, pe agenda campaniei „Reșița curată” se mai regăsesc și acțiuni de conștientizare a importanței colectării selective a deșeurilor, ce se vor derula în școli, dar și acțiuni de plantare arbori în zonele verzi ale orașului.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite