Le-a fost dor de handbal! CSM Reșița se (re)pune pe picioare. Rosso-nerii și-au aflat adversarele din campionat

 

Handbaliștii de la CSM Reșița au făcut o repetiție utilă înaintea startului noului sezon al Diviziei A. La prima ediție a Cupei CSM Reșița, desfășurată în acest weekend la Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava, rosso-nerii de pe semicerc au câștigat toate meciurile!

 

Spectacolul de pe semicerc a fost deschis de meciul juniorilor 2 de la CSM Reșița și SCM Politehnica Timișoara, victoria revenind gazdelor, cu 36-30. Au urmat meciuri între echipe de seniori, cu un program atipic, datorită faptului că nu toate participantele au putut sta peste noapte la Reșița și doar așa au putut fi legate meciurile. Prin urmare, CSM Reșița a disputat două meciuri consecutive în prima zi a turneului, cu CSU Poli Timișoara și cu CSM Oradea. A doua a zi, elevii lui Radu Bote au încheiat turneul cu meciul contra celor de la HC Drobeta Turnu Severin. Practic, rosso-nerii au jucat cu trei dintre cele patru echipe invitate la prima ediție a Cupei CSM Reșița. La aceste meciuri s-a adăugat și întâlnirea dintre CSM Oradea și Unirea Sânnicolau Mare.

 

CSM Reșița a câștigat toate meciurile de la turneul organizat pe teren propriu, ca o repetiție pentru viitorul sezon al Diviziei A.

CSM Reşiţa – SCM Politehnica Timişoara (juniori 2) 36-30

CSM Reșița – CSU Poli Timișoara 27-19

CSM Reșița – CSM Oradea 32-28

CSM Oradea – Unirea Sânnicolau Mare 41-32

CSM Reșița – HC Drobeta Turnu Severin 34-25

 

„A fost un turneu foarte util pentru noi, am vrut să ne vedem nivelul și, bineînțeles, unde avem de lucrat în continuare. Au fost niște meciuri foarte importante pentru noi, chiar dacă au fost amicale, ne-au arătat exact slăbiciunile… și acolo avem de lucrat. Am folosit stiluri diferite în apărare și am jucat în diferite formule în atac, deoarece avem câțiva juniori și vrem să-i integrăm cât mai repede în echipă. Îi vom urmări pe juniori și îi vom ajuta să se integreze și să se învețe cu jucătorii mai experimentați din lot. Ne-a fost dor de handbal, ne-a fost dor de spectatori, țin să le mulțumesc și îmi doresc să vina la sală în număr și mai mare odată cu începerea campionatului! Am insistat să organizăm acest turneu, pentru că ne demonstrează și ne arată unde mai avem de lucru în continuare”, a declarat Marius Bahan, component al echipei și totodată coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

 

CSM Reșița și-a aflat adversarele din campionat

 

În acest weekend, la sediul Federației Române de Handbal au fost stabilite componențele seriilor din Divizia A.

 

CSM Reșița va evolua în Seria C, alături de SCM Poli 2 Timișoara, CSM Oradea, AHC Drobeta Turnu Severin, CSU Târgu Jiu, CSU Craiova, Unirea Sânnicolau Mare și CSU Poli Timișoara.

Sursa foto: Handbal CSM Reșița

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite