Liberalii cărășeni și-au desemnat „Echipa pentru 2024”

 

400 de liberali cărășeni s-au aflat astăzi, 17 iulie, în Sala Polivalentă din Reșița, pentru a vota conducerea filialei județene a partidului pentru următorii patru ani, care are ca principal obiectiv politic câștigarea de către PNL a alegerilor ce se vor desfășura în 2024: locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale.

 

„Unitate” și „O singură echipă” – acestea au fost mesajele laitmotiv transmise în cadrul conferinței de alegeri delegaților participanți la ședința Comitetului de Coordonare Județean al Filialei Caraș-Severin a PNL. Iar rezultatul scrutinului de azi a venit în consecință: toți candidații propuși plenului liberal au trecut proba votului intern, fără nicio excepție.

 

Aflat la conducerea filialei județene din 2008, Marcel Vela va fi președinte și în următorii patru ani. Prim-vicepreședinți au fost realeși primarul Reșiței, Ioan Popa, și deputatul Jaro Marșalic. Tot până în 2024, vicepreședinți vor fi Romeo Dunca, Dumitru Rujan, Gheorghe Românu, Brian Filimon, Andrei Ungur, Doru Cîrdei, Ioan Rusu, Gheorghe Roma, Adrian Dacica și Cristian Miclău. Din Biroul Politic Județean vor face parte și următorii membri: Ioan Cojocariu, Petru Crîsnic, Gheorghe Curiac, Cristian Gâfu, Cătălin Golu, Arin Ispas, Mirco Lechici, Ion Miloș, Felicia Quint, Romeo Răduță, Raul Siladi, Maria Spausta, Ghiță Sporea, Cristian Vela și Marian Vlasici.

 

Aceasta este „echipa pentru 2024, echipa care va gestiona Filiala Caraș-Severin în următorii patru ani”, a subliniat Marcel Vela, care a transmis în final un mesaj primit cu maximă satisfacție de aleșii locali PNL aflați în sală: „De mâine, la muncă! La treabă! La strategii! Și la implementarea unor măsuri! Trebuie să guvernăm județul Caraș-Severin cel puțin până în 2032!”.

 

Cei doi candidați pentru șefia Partidului Național Liberal, președintele Camerei Deputaților, actualul lider al partidului, Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu, au participat astăzi la ședința de alegeri a PNL Bihor. Astfel că scrutinul din cadrul filialei cărășene a avut ca invitați speciali liberali din – s-ar putea spune – linia a doua. Au venit azi la Reșița europarlamentarii Gheorghe Falcă și Siegfried Mureșan, parlamentarii Alina Gorghiu, Ben Oni Ardelean și Ionuț Stroe, precum și președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica.

 

 

Sursă foto: captură video FB Reper24

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite