Licitație pentru locurile de parcare de domiciliu/reședință din Reșița, în baza noului regulament adoptat de Consiliul Local

 

Primăria Reșița anunță că până în data de 30 iunie se pot depune cereri pentru participarea la licitația publică în care se vor atribui locurile de parcare de domiciliu/reședință din oraș rămase neocupate. 

 

„Municipiul Reşiţa, prin Compartimentul Parcări de Domiciliu, organizează LICITAŢIE PUBLICĂ pentru distribuirea locurile de parcare rămase neocupate din zonele Microraioanelor I, II, III, IV, din cartierul Govândari, precum şi din alte zone ale Municipiului Reşiţa: Cartier Moroasa; P-ţa 1 Decembrie 1918; Luncă – zona Poliţie; P-ţa Reşiţa-Sud; str. Libertăţii; str. Independenţei; str. Romanilor; Cartier Valea Domanului.

Depunerea cererilor pentru participarea la licitația publică se poate efectua în perioada 16.06.2021 – 30.06.2021, la Compartimentul Parcări cu Plată, str. P. Maior nr. 2 (Bloc 800), et. 3 camera 3310.
Informaţii suplimentare la telefon 0255/212483 sau 0255/220546 interior 20.”, anunță reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Condițiile de participare la licitație și modul de atribuire a locurilor de parcare au fost stabilite prin Hotărârea Consiliului Local nr. 185 din 26 mai 2021 privind aprobarea Regulamentului pentru utilizarea parcărilor publice de reședință/ domiciliu situate pe domeniul public al Municipiului Reșița. În vederea participării la licitație, solicitanții de loc de parcare trebuie să depună și o copie după certificatul de înmatriculare a autovehiculului deținut în proprietate sau în folosință, „cu inspecția tehnică periodică valabilă pe anul în curs”.

 

Printre elementele de noutate aduse de regulamentul adoptat la sfârșitul lunii trecute se află și următorul paragraf: „Solicitanții care vor fi găsiți că au făcut fals în declarația pe propria răspundere asupra faptului că nu dețin garaj în zonă (100 m) în jurul adresei unde se solicită loc de parcare, li se vor aplica prevederile art. 326 cod penal”. De asemenea, în cazul în care se constată că declarația pe proprie răspundere nu este corectă, Compartimentul pentru administrarea parcărilor „poate declara vacante locurile de parcare, atât al persoanei care a dat spre folosință autovehiculul, cât și al persoanei care a luat în folosință autovehiculul, locuri de parcare care vor fi atribuite altor solicitanți, (…) fără returnarea costurilor abonamentelor”.

 

Textul integral al HCL 185/2021, cu noul regulament, îl puteți găsi pe site-ul Primăriei Municipiului Reșița, aici: primaria-resita.ro.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available