Locomotivele reșițene au depășit și al treilea obstacol. Urmează confruntarea cu campioana României

 

Reșița Locomotives a obținut a treia victorie consecutivă în Campionatul Național de Fotbal American. Formația bănățeană a învins duminică, pe Stadionul Gloria din Reșița, echipa Mureș Monsters, cu scorul de 36-16.

 

Reșița Locomotives este una dintre echipele de care a început să se țină cont tot mai mult. „Locomotivele” au atras atenția asupra lor cu evoluțiile din acest sezon. Echipa fondată de medicul stomatolog Raul Siladi a ajuns la a treia victorie consecutivă din tot atâtea posibile în actualul sezon al CNFA.

 

După ce au zdrobit Titanii din București, chiar în capitală (scor 56-0), „Locomotivele” nu le-au dat nicio șansă Cruciaților din Cluj, în etapa a doua a campionatului. În primul meci jucat pe teren propriu în acest sezon, Reșița Locomotives a învins cu 39-2.

 

„Locos” a mai făcut o „victimă” și în acest weekend, când a trecut tot pe Stadionul Gloria de Mureș Monsters, cu scorul de 36-16, după un meci dinamic și bărbătesc.

 

„Am avut mici greșeli la început, dar am reuşit să marcăm noi primii şi să intrăm bine în prima repriză. În repriza a doua am făcut mai multe greşeli, motiv pentru care au şi ajuns să ne marcheze. Mureş Monsters sunt o echipă foarte, foarte bună. Am reuşit să ne impunem jocul, dar ne aşteaptă un meci greu cu Rebels, care sunt campionii. Avem mult de lucru pentru a corecta greşelile făcute în acest meci, ca să avem o şansă contra celor de la Rebels.

Nu vreau să remarc astăzi pe cineva anume, pentru că în fotbalul american nu există remarcaţi. Ca să marcheze cineva, trebuie ca toată lumea să-şi facă treaba. Atâta vreme cât unul greşeşte, nu vom marca. Sunt foarte mândru de toţi jucătorii, mai ales de cei tineri, deoarece pentru ei acesta a fost primul meci cu adevărat greu. M-am bucurat pentru că au arătat că au caracter şi le place să aibă parte de meciuri grele. Sunt foarte bucuros că începe să vină lumea la meciuri. E o mare bucurie pentru mine, pentru că produsul final al muncii noastre este meciul. Noi vrem să ne bucurăm la meciuri şi în acelaşi timp să oferim şi spectatorilor şansa de a vedea un spectacol cu adevărat frumos”, a declarat Raul Siladi, fondatorul formației reșițene.

 

 

Meciul cu Bucharest Rebels se va disputa tot pe Stadionul Gloria din Reșița, sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 15.00.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite