Suntem prezenți și pe

Actualitate

Luna iubirii, altfel. Împrumuți, citești și câștigi. Tombolă cu premii pentru îndrăgostiții de carte

Publicat cu

în

Sub genericul „Dă-ți întâlnire cu o carte la bibliotecă”, Biblioteca Județeană „Paul Iorgovici” Caraș-Severin marchează Luna iubirii (de carte) printr-o campanie de fidelizare a utilizatorilor.

Biblioteca Județeană „Paul Iorgovici” din Reșița oferă cărți cadou cititorilor fideli. Pasionații de lectură care vor împrumta cărți în perioada 15 – 24 februarie de la una din cele două filiale ale bibliotecii din municipiul Reșița – Centrul de carte „Banatica” din incinta fostei Case de Cultură sau Filiala „Lunca Bârzavei” de pe Strada Făgărașului, nr. 18 C – au șansa de a participa la o tombolă cu premii în cărți. Vor fi oferite în total cinci pachete cu cărți noi, iar câștigătorii vor fi anunțați vineri, 25 februarie, pe pagina de facebook a bibliotecii.

„Scopul acestei campanii este de a atrage noi utilizatori, de a fideliza utilizatorii existenți și, nu în ultimul rând, de a promova colecțiile bibliotecii noastre”, a declarat managerul Bibliotecii Județene „Paul Iorgovici”, Clara Maria Constantin.

Facebook Comments
Continuați
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ne găsești și pe

Reclamă

Cele mai citite