Luna iubirii, altfel. Împrumuți, citești și câștigi. Tombolă cu premii pentru îndrăgostiții de carte

Sub genericul „Dă-ți întâlnire cu o carte la bibliotecă”, Biblioteca Județeană „Paul Iorgovici” Caraș-Severin marchează Luna iubirii (de carte) printr-o campanie de fidelizare a utilizatorilor.

Biblioteca Județeană „Paul Iorgovici” din Reșița oferă cărți cadou cititorilor fideli. Pasionații de lectură care vor împrumta cărți în perioada 15 – 24 februarie de la una din cele două filiale ale bibliotecii din municipiul Reșița – Centrul de carte „Banatica” din incinta fostei Case de Cultură sau Filiala „Lunca Bârzavei” de pe Strada Făgărașului, nr. 18 C – au șansa de a participa la o tombolă cu premii în cărți. Vor fi oferite în total cinci pachete cu cărți noi, iar câștigătorii vor fi anunțați vineri, 25 februarie, pe pagina de facebook a bibliotecii.

„Scopul acestei campanii este de a atrage noi utilizatori, de a fideliza utilizatorii existenți și, nu în ultimul rând, de a promova colecțiile bibliotecii noastre”, a declarat managerul Bibliotecii Județene „Paul Iorgovici”, Clara Maria Constantin.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite