Maratonul Vaccinării la Reșița. „Doar împreună putem face încă un pas către revenirea la normalitate!”

 

Primăria Municipiului Reșița, în parteneriat cu Instituția Prefectului Caraș-Severin și Direcția de Sănătate Publică a județului, organizează la sfârșitul acestei săptămâni, începând de vineri, 21 mai, de la ora 8, un maraton al vaccinării.

 

În perioada 21-23 mai, la Centrul de vaccinare de la Școala Gimnazială Mihai Peia din Reșița, va fi organizat „Maratonul Vaccinării – Reșița pune umărul!”, informează reprezentanții municipalității. Timp de trei zile, începând de vineri, de la ora 8, non-stop până duminică, la ora 20, „locuitorii din Reșița cu vârsta de peste 16 ani, dar și cei din alte localități, se vor putea vaccina cu serul Pfizer fără programare, în cadrul Centrului de vaccinare de la Școala Gimnazială Mihai Peia, fosta Generală 6, situat pe Strada Gratz nr. 10. Așadar, persoanele care încă nu s-au vaccinat pot merge la orice oră în centrul de vaccinare doar cu buletinul. Se pot vaccina și tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani, dacă doresc acest lucru. Aceștia vor fi însoțiți de un părinte sau de tutorele legal în vederea semnării acordului pentru vaccinare”, anunță Mădălina Chiosa, viceprimar al municipiului.

 

Cu precizarea că persoanele care se vor vaccina în cadrul acțiunii organizate în weekend își vor putea face rapelul în aceeași locație în perioada 11-13 iunie, edilii Reșiței își exprimă încrederea că imunizarea cât mai multor cetățeni va duce la mult-dorita revenire la o viață normală, așa cum era înaintea apariției pandemiei de COVID-19. „Invit cetățenii să ne unim forțele în această acțiune cu încrederea că (doar) împreună vom reuși să oprim pandemia și să ne putem bucura din nou de activitățile care ne-au lipsit în ultimul an. Noi suntem pregătiți, iar echipele de medici și voluntari vă așteaptă în centrul de vaccinare”, transmite viceprimarul Mădălina Chiosa.

 

„Participă și tu la Maratonul Vaccinării! Doar împreună putem face încă un pas către revenirea la normalitate! Împreună pentru Reșița!” – Primăria Municipiului Reșița

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available